Een Travellerspoint blog

Woensdagje

Naar het hoogste punt van de strip

semi-overcast 37 °C

Wednesday... Adam's family

Vandaag de dag begonnen met een ontbijtje op de kamer. Bibi eerst ronddwalen om eten te gaan zoeken terwijl haar man zich verder klaarmaakt.
Koffiekoekjes en een fruitsapje verder, smeerden we ons in om de namiddag aan het zwembad te vertoeven en (hopelijk) een kleurtje te krijgen.

Zalig om in die hitte in het verkoelende water een duik te kunnen nemen... Figuurlijk dan toch, want duiken is strikt verboden in het ondiepe water. We doen graag alsof het water dieper is door op onze knieën te gaan zitten en ons zo voort te bewegen. och ja, zolang het maar zalig is om aan het zwembad te liggen en ons af en toe wat af te koelen.

Na wat zwembad-frietjes en een lading ijsblokjes met wat Pepsi, terug naar de kamer om te douchen en ons in te smeren met wat aftersun. En wat merken we? We zien een beetje kleur!!! Yeah!!!

Ons een beetje opsmukken en dan de monorail naar de stratosphere! Ja dat is dat hoge gebouw aan het einde van de strip met al die grellige attracties. Aangekomen even snel iets gegeten en dan onderweg naar boven. Allez, beginnen aan die "onderweg". Ff ticketjes kopen en nadenken over wat we gaan doen. Ik wist al snel dat die attracties niet voor mij weggelegd waren, maar Ken twijfelde nog. Als Dieter erbij was had hij zeker iets gedaan, maar zo alleen?
Dus hebben we kaartjes gekocht om naar boven te kunnen. Dan lang aanschuiven om door de security (?) te gaan, dan lang aanschuiven om in de lift te kunnen en dan...
Heel veel "EZ" (=Empty Zone) later,  boven aangekomen en amai, dat uitzicht is gewoon Faboeleus! Het duurde ff voordat we de strip hadden gevonden maar toen we hem letterlijk onder onze neus hadden liggen, wisten we niet hoe dat mogelijk was. Prachtig gewoon. 

Daarna nog gewandeld naar de circus circus om ff te gaan kijken of dat indoorpretpark wel de moeite was. Dit zullen we hopelijk een van de dagen ook eens gaan doen. 

Vandaag hebben we tussendoor ook de uitstap naar de Grand Canyon met helikoptervlucht vastgelegd voor vrijdag... Spannend!!!

See ya later alligator!

Geplaatst door Bride 15:06 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint