Een Travellerspoint blog

Sunday

rain 29 °C

Zondag regen

Heel de middag heeft het geregend :( zelfs na een pannekoekje en wat skypen zag het er niet veel zonniger uit :( maar Ken moest en zou vandaag de dolfijntjes zien. Je moest eens weten hoe vaak hij zinsspelingen op "dolfijn" heeft gemaakt... Typisch.
Dus wij onze spullen en moed bijeengeraapt om op stap te gaan tot aan bijna het andere einde van de strip. 

Tegen dat we klaar waren, was het al wat minder aan het regenen, dus hadden we terug hoop voor de verdere avond.
Gelukkig waren we nog maar aan New York New York toen het zonnetje begon door te breken.
Wij lekker doorgestapt naar de Mirage om dan aan de ingang van het dolfijnenhabitat tegengehouden te worden... Why ? Open till 7pm , enter before 6... Twas natuurlijk net 10 na 6... Dus niet zo dolfijn...

Dus maar verdergewandeld tot aan het volgende punt van onze todolist: Treasure Island Hotel. Dit staat bekend omdat het vanbinnen volledig in het Piratenthema zou zijn. Niet echt dus. Was meer onder de indruk van de buitenkant. 
Door naar de fashion show (shopping!!!) om mijn trouwe sleffertjes te vervangen wegens slijtage ( :( snif snif). Ondertussen was het al 20 voor 7 en gingen de winkeltjes bijna sluiten (normaal om 10pm maar op zondag om 7pm).
Een zoektochtje om ergens wat te gaan eten bracht ons WEER bij mc do's.

  Na 40 minuten wachten aan wat watervalletjes, begon aan de Mirage de uitbarsting van de vulkaan die zeker de moeite is om eens te zien. Verrassend :).
Daarna zijn we teruggewandeld om nog maar eens  een kijkje te gaan nemen naar wat de bellagiofonteinen vanavond voor ons in petto hadden. 
Op dat water hadden we met onze heenreis naar de Mirage al gemerkt dat er een enkel eendje zwom. Met de derde fonteinshow (meeslepend!) zagen we dat voordat de show begon, dat eendje gezwommen was naar de spuiters. Erger nog, naar het midden van daar waar de spuiters een cirkel vormen. Een halve minuut voordat de show begint, gaan die spuiters naar de oppervlakte om zich klaar te maken voor de show. Op dat moment was het eendje in paniek aan het geraken. Je zag het zoeken naar een uitweg maar het dierf niet goed tussen de uitstekende spuiters zwemmen. Ja, en dan begon de show en herinnerde het vogeltje zich dat het kan vliegen.... Haha grappig maar ook wel zielig tegelijkertijd...
Bellagiofonteinen blijven Ken betoveren!

Daarna zijn we verder te voet naar ons hotel gestapt. GeSTAPT want echt wandelen kan je dat op ons tempo niet meer noemen... Nog wat essentiële spullen gekocht om ons verlof heel door te komen en dan in de kamer tot de ontdekking gekomen dat het nog maar half elf was! Toch wel vermoeiend met heel dat eindje stappen en als een blok in slaap gevallen...

Sleepless in Las Vegas...

Geplaatst door Bride 15:17 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint