Een Travellerspoint blog

Monday sunny day

sunny 39 °C

Maandag zondag

Na een onrustige nacht ons klaargemaakt voor onze voorlaatste volledige dag in Las Vegas. Vandaag moesten we gewoon op tijd bij de dolfijntjes zijn! Toch wat later dan gepland opgestaan om daarna op zoek te gaan naar een plek waar je nog deftig kon ontbijten. Niet evident om half 2... Dus bestond ons ontbijt uit het volgende:
- Ken: cherry danish, cheese danish, banana nut muffin ("zitten wel veel harde stukken in hè schat" - "ah ja, dat zijn de noten" - "Noten? Aaaah banana NUT muffin"... Eet rustig verder...)
-Sarah: strawberry cheese cake (ja ik weet het... Niet echt nutritioneel) en een halve muffin zoals die van mijne man :) kortom: ze hadden niet zoveel meer...

Terug ff naar de kamer om de camera's te nemen en dan naar de bus. We waren er na gisteren al wel achter dat ons plan om vanavond naar downtown te gaan in het water zou vallen moesten we onze krachten niet wat sparen... Dus een dagpasje voor de bus en hup naar de Mirage (alweer). Kaartjes voor die dolfijnenhabitat en de secret garden en een beetje op ons hoede naar binnen. We wisten niet goed wat te verwachten en waren wat bang om teleurgesteld te worden...

Het tegendeel was minder waar! Ik heb Ken voorbij de dolfijnen moeten sleuren! 3 bassins:
-1:twee dolfijnen die, zoals we later zouden zien, getraind werden
-2: drie dolfijnen die speels met elkaar omgingen en de mensen vertederend deden toekijken
-3: vier dolfijnen waarvan 1 kleintje. Zoooooo verschrikkelijk schattig!!!

We hadden nog zeker niet alles gezien, dus gaf Ken schoorvoetend toe dat we maar eens verder moesten gaan. Dit enkel nadat ik hem had overtuigd dat we hier bij het verlaten van de geheime tuinen nog terug langs moesten.

De tuinen ernaast bestonden uit 2 delen, elk nog eens verdeeld in enkele afgeschermde verblijfplaatsen voor oversized pussycats :D

Er waren 3 lichte leeuwen, 3 luipaarden (in een veel te klein hokje naar onze smaak), 2 sneeuwwitte tijgers, 1 zwarte panter, 1 gelige leeuw en 1 Siberische tijger. Prachtig gewoon! Foto's volgen nog!!!

We waren zeker allesbehalve teleurgesteld en dat gevoel werd alleen maar versterkt toen we in de giftshop stonden. Hier waren we aan het twijfelen of we nu wel of niet een vriendje voor Piepekoe zouden meenemen toen we buiten zagen dat ze de dolfijnen aan het trainen waren (ze doen er geen shows maar het trok er wel op)... Keitof want we stonden er keidichtbij! 

B.t.w.: Piepekoe is de naam die we hebben gegeven aan het pluche schildpadje dat we hebben gekocht aan de Shark Reef (ja ik weet het: schildpad als souvenir van SHARK reef? Maar ze keek zo lief!!!) en is het zusje van Piepeloe die we hebben gewonnen op de Sinksefoor...

Daarna busje terug genomen naar hotel voor ons avondeten. Bangelijke classic cheeseburger with bacon but no cheese gegeten en dan terug klaargemaakt om naar downtown te vertrekken.

Na een rit met de bus van 1uur(!!) eindelijk aangekomen aan fremont str. Ken vond het wel mooi maar niet echt de moeite. Ik vond het echt plezant. Supersfeertje en toffe dingen te zien :D maar omdat het ook al zo laat was, zijn we dan maar na een uurtje terug op de bus gekropen om ook weer een uur onderweg te zijn naar ons hotelletje.

Morgen onze laatste dag... 

Geplaatst door Bride 15:18 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint