Een Travellerspoint blog

Ons Hotel

Luxor

sunny 24 °C

Toen we spraken over Las Vegas, was het meteen uitgemaakte zaak dat we zouden overnachten in het Luxor-hotel. Het is dan ook (volgens de boekskes) een must-see als je in Las Vegas ronddwaalt.
Toen we dit gingen vastleggen, was de kamer die Jetair "verkocht", een standaard kamer. Wat dit inhield wisten we dus niet, maar we hadden van onszelf natuurlijk wel enkele vereisten.

large_Luxor.jpg

Zo willen we onze huwelijksreis niet doorbrengen in 2 aparte bedden (queensize). We eisten dus een Kingsize. Probleem: dit is normaal een meerwaarde.
Ook willen we graag in de piramide verblijven, en dus niet in een van de twee torens die ernaast staan. Komaan, als je zelf mag kiezen? Probleem: dit is normaal goedkoper.
Maar denk je dat ze ons dat kunnen garanderen? Nee zenne, het staat erop, maar toen we onze vouchers van het hotel kregen, wisten ze nog niets meer. Plezant zenne. Op den duur zou je toch eerder via het hotel zelf gaan reserveren, dan kan je tenminste kiezen!
Wij wilden natuurlijk persé via een reisbureau mét verzekering... danku schat :p

Allez, we zijn dus vrij benieuwd naar wat het gaat worden. En wat het hotel ons natuurlijk te bieden heeft als we hen onze huwelijksakte tonen... Spannend :D
Ga gerust zelf eens een kijkje nemen op LUXOR.COM

Greetings
xxx

Geplaatst door Bride 22:40 Gearchiveerd in België

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

ziet er knap uit !!

door Linda Wilri

hoop dat het in het echt ook zo knap is ;)

door Bride

Ik beloof je dat het knapper is dan wat je hier ziet... de hotels zijn daar ongelooflijk.. ga er gerust bij alle grote binnen. Zeker ook bij The Venetian...

door Suzy-Q

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint