Een Travellerspoint blog

Wat een begin

Dag 1

sunny
Bekijk Van Brussel naar Las Vegas op Bride's reiskaart.

Wat een begin!
Vanmorgen vroeg opgestaan om ons klaar te maken en nog de laatste hand te leggen aan onze koffers. 

Eigenlijk had ik nog niet zoveel zin om te vertrekken... Ik heb het gevoel dat we nog niet ten volle hebben kunnen genieten en wennen aan het "getrouwd zijn". Stel u voor: wij zijn nu meneer en mevrouw gillemot-de Waele! Het deed ook raar toen ze op de luchthaven vroegen of we samen waren - samen woonden of gehuwd waren en we konden zeggen ( met enige fierheid ) dat we recent getrouwd zijn. 

S_K-preview-004.jpg

Maar swat, ik ben weer aan het afwijken van de zaak: ons vertrek naar las Vegas :).

Mama en papa ( schoonouders voor mijn kersverse echtgenoot ) + mijn kleine broertje zijn ons komen oppikken om ons veilig en wel af te zetten aan de douane. 
Eerst natuurlijk ff inchecken en een hoop vragen beantwoorden. Dan onze nieuwe koffers uitzwaaien en een klein ontbijt nuttigen. 

Op momenten dat ik normaal altijd enorm nerveus ben, had ik nu totaal geen last van stress... Ik besefte het misschien nog niet zo goed. Plus er is natuurlijk de laatste tijd nogal veel geweest, het is misschien wat veel tegelijkertijd... 
Misschien was ik ook gewoon moe. Ben in slaap gevallen tijdens de instructies en werd wakker met mijn hoofd in de wolken ... 

Op de moment dat ik dit schrijf zitten we nog in het vliegtuig naar New York. Het vliegtuig is spijtig genoeg niet wat ik ervan verwacht had, maar we kunnen er wel mee leven. Gelukkig zitten we aan de nooduitgang waar we meer beenruimte hebben dan de andere passagiers. Wel spijtig dat je daar ook meer last hebt van de koude tocht. Hoop dat we er al niet meteen een valling aan overhouden.

2 filmen zijn de revue al gepasseerd: "rango" (denk ik toch dat de titel is) en "wallstreet:money never sleeps". We hebben ook al lekker voor onze middag gegeten (lees: ik lustte het en was voldaan achteraf).
Maar van mij mogen ze nog eens afkomen met iets om te knabbelen zenne :). De maaltijd is geleden van 11h40...

Allez, ik ga nog wat verder lezen en hou jullie op de hoogte!

Kusjes Xxx

Geplaatst door Bride 20:32 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint