Een Travellerspoint blog

Drukdrukdruk!!!

Dag 2

Drukdrukdruk!!!

Ja het is alweer even geleden dat we iets hebben geschreven... Het punt is 1) we hebben blijkbaar op de kamers toch geen wifi (wel internet via kabel, damn had laptop beter toch meegenomen!)... 2) we hebben het gewoon zo druk omdat er zoveel te zien en te doen is dat we ofwel onderweg zijn, ofwel aan het slapen zijn (verrassing :p)...

Maar soit hier zijn we dan weer. Ken is aan het nadenken over wat en waar we vanavond gaan eten en dan heb ik weer even tijd om hier wat te schrijven.
Even kort wat we al hebben gedaan en gezien...

Woensdagavond laat aangekomen na wat vertraging (Ken vond dat laat aankomen niet zo erg omdat hij dan natuurlijk al meteen Las Vegas by night kon zien!), taxi naar ons hotel genomen en de eerste indruk was WAUW!!! Wat een hotel! Wat een sociale mensen (echt iets voor mij :) )! En wat een warmte, pfff bijna niet uit te houden en het was dan al 21h! Alles dik in orde, zelfs toen de kamer die we wilden niet beschikbaar was, werden we voor een nacht in een duurdere kamer gestopt en mochten we dus gisteren van kamer wisselen! (jaja "mochten" want we mochten er ook voor kiezen om in die kamer te blijven, maar die was niet in de piramide... Dus hebben we gewisseld :D!

Na een nachtje (om 7u al wakker!) slapen zijn we een dagpas voor het buffet gaan halen en hebben we een fantastisch ontbijt gegeten! Amai gewoon super! Dan het hotel wat verder verkend, kamer gewisseld,  lunch in excalibur (hotel hiernaast) en gaan zwemmen. Warm buiten maar enorm koud water!!! Dan klaarmaken om te gaan dineren (terug in eigen hotel want daar was het gezelliger) en nog even wandelen naar het hotel aan de andere kant: mandalay bay. Ook prachtig hotel maar hier misten we wel een beetje het thema.  

IMG_4882.jpg

Ook weer kapot in bed gedoken. Ken wou nog naar de fonteintjes gaan zien maar ik viel bijna om!!! Dus maar al om 23h gaan slapen. 

Vanmorgen zijn we zelf wakker geworden om 9u (pfff voor ons nog te vroeg zenne maar allez) en hebben we ons op een degelijk tempo klaargemaakt omdat het ons wel tof leek om vandaag naar de 'fashion outlet' in primm te gaan. Dieter en Stefanie hadden het ons aangeraden maar om het de moeite te maken moesten we wel ten laatste om 11h de shuttlebus nemen vanuit hotel mgm grand. Na wat rondjes in dit hotel toch alles gevonden en na 45min rijden kwamen we er aan. Superdeals gedaan en mooie dingen gekocht! Zeker aanrader, Danku Dieter en Stefanie!

Om 3pm (:D) terug naar hotel en moe maar voldaan alles in de kamer droppen. Nu nog ff kiezen waar en wat te eten...

See ya!! 

Geplaatst door Bride 20:35 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Amaai, dat ziet er supertof uit! Hier vandaag (zaterdag) 15 gr, morgen 13 en regen! gisteren Gentse feesten geweest.
Blijf dus maar dubbel genieten daar, en ben er zeker van dat jullie het er naar jullie zin zullen hebben!
Tof om dit al te lezen...... Dikke kussen Xxx

door Loekatmie

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint