Een Travellerspoint blog

Zondag zonder zon

Zeer bewolkt dus

overcast 38 °C

Keep going

Vandaag toch eens Wat langer blijven liggen. We willen altijd zoveel van Las Vegas zien in den donkere, maar we zijn altijd te moe! Daarom wat langer  "geslapen" (lees: rusten met ogen open-toe-open-toe-...). 

Uiteindelijk in Starbucks een ontbijtje gaan eten en dan ff  skypen met de familie. Kaartjes gekocht voor verschillende shows en dan: Shark Reef! 

Onderweg ook ff gestopt bij 'yoghurt in' en daar zoveel softijs gegeten als we wilden en betaald naar gewicht! Zoveel verschillende smaken en toppings en sausjes... Bangelijk gewoon! Feels like heaven! Pannekoekjes verkopen ze ook... Maar is me dat belachelijk duur! Een pannekoek met nutella voor "maar" $ 7.99... never mind dan. Zal thuis dan nog wel eens pannekoekjes maken.

Daarna verder naar de 'Shark Reef'. Toffe beestjes en leuke sfeer maar verschrikkelijk kort. Wel leuk om eens te doen maar niet echt ne must see...

Terug naar de kamer want we hadden nog iets anders gepland voor vandaag: " tournament of kings". Dit was Keiplezant! Voordat de show begon, kwam er al meteen iemand langs met cola en water (de madame naast mij moest weer moeilijk doen en vroeg naar ice tea maar dat hadden ze niet haha...) en even later ook met lekkere tomatensoep (oh ja, bij deze show was diner inbegrepen...).
Ondertussen stond merlijn de tovenaar in het midden van de "arena" ons wat op te warmen: hoe we moeten "cheeren", "toasten" en stompen op de tafel... Terwijl hij daarmee bezig was, werd er van ons verwacht dat we met onze handen een volledige kip naar binnenspeelden... Hahaha gé had Ken zijn gezicht moeten zien toen hij dat doorhad :D to die for :D.
Heb je al ooit eens uw handen in de lucht gegooid wanneer  je kip met je handen aan het eten bent? Ook vrij interessant om te zien, maar wel heel lekker :).

Ondertussen kwamen de koningen op het toneel die een tornooi hielden (frankrijk heeft gewonnen btw) en die het daarna moesten opnemen tegen de dragonking! Heel amusant allemaal. Het hielp ook wel dat het merendeel van de koningen en soldaten echte stukken waren! 
Als dessert kwam er een lekker appelflapje aan. Keilekker en zonder van die harde stukjes (JEEEJ want dat is zo onsmakelijk!).

Na een daverend applaus terugkeer naar de kamer. Oh nee, eerst nog ff foto's met iPhone gaan trekken en er een paar op fb zetten... Hier lukt het blijkbaar niet om ze op te zetten :(.

Maar allez, weeral keimoe in bed gedoken en hup naar dromenland.

Thank you, come again! Xxx

Geplaatst door Bride 12:05 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint