Een Travellerspoint blog

Monday bussy day

Oh my ...

semi-overcast 39 °C

Wat een dag!

Gisteren hadden we een vrij vermoeiende dag. Veel gedaan, veel gezien... Dus ik zal bij het begin beginnen:

's morgens een ontbijt benuttigd in het "pyramid café" van ons hotel. Vrij duur, dus waren we even aan het twijfelen: voor minder konden we gaan eten in het buffet... Maar aangezien we wat later waren opgestaan was dit geen optie. En nog maar eens koffiekoekjes zagen we ook niet zitten. Dus onze kans maar gewaagd. En al goe, wat een bord met eten! Een groot bord vol: eitjes (mochten kiezen hoe, roerei voor ons dus!) - spek ( konden ook kiezen tussen ham of kalkoen(?), maar niets boven spek met eieren) - geraspte patatjes (heel lekker!) en een mandje met 2 dikke sneden toast (konden zelfs kiezen wat voor brood: bruin of wit)... Amai dat smaakte! Om nog maar te zwijgen van het superlekker fruitsap dat we erbij dronken! Jaja al meteen een stevig begin van de dag... En we hadden het nodig!

Nog even blog gaan updaten met het verslag van de dag ervoor en dan ons gaan insmeren. Op het schema: De Strip! We zouden zo ver mogelijk de strip en zijn (of haar(?)) hotels binnen gaan bewonderen.
Sommige hotels zijn zo "amazing" dat noch woorden, noch foto's kunnen bevatten hoe enorm groot en fantastisch ze zijn, maar ik zal mijn best doen...

Allereerst zijn we te voet gegaan langs de hotels die we al hebben gezien. Tot aan "Cosmopolitan" dus.

1) Cosmopolitan:
Helemaal Ken zijn ding. Hoe vaak hij niet heeft gezegd "hier komen we volgend jaar terug hè!"... *zucht* ja oké, zeker de moeite, heel luxueus allemaal, heel modern, maar ik miste een beetje de warmte dat een hotel toch moet uitstralen. Wat mij voor altijd bijblijft aan dit hotel: als je via boven binnenkomt, kijk je meteen op een enorme luster. Hij is zo groot dat hij over 3 verdiepingen naar beneden hangt én dat je erin kan gaan eten! En veel bling bling natuurlijk! Ken gaat van dit hotel nooit vergeten dat het in het totaal zo'n "chique dinges" was :p.

2) Bellagio:
Wat verder namen we de roltrap aan de zijkant van het hotel "Bellagio". Door lange walkways (zo van die horizontale roltrappen die dus eigenlijk geen trappen zijn) aan de hoofdingang van het hotel gekomen. We doen de deuren open en wat ons meteen opvalt: in de verte is er een oase van groen en licht die ons als gehypnotiseerd aantrekt. Een tuintje aan het einde van de inkomhal met plantjes, fonteintjes, vogeltjes (in kooitjes weliswaar) en zelfs kunstige kinderattracties! (lees: kunst, dus niet om echt op te gaan schat...).
Als we links het gangetje volgen, komen we op een GANG met uitzicht op het fantastische zwembad, waar je blijkbaar in een fontein zwemt enzo... En nog wat verder komen we een chocolatier tegen met de grootste en meest imposante chocoladefontein die ik ooit heb gezien! Het was eigenlijk meer een waterval, maar soit. 
Ondertussen merkten we (vooral Ken eigenlijk) dat meneer zijn sandalen uiteen begonnen te vallen... Dringend op zoek dus naar nieuwe! Maar natuurlijk nog nergens te vinden...
Onvergetelijk: die chocoladefontein (voor madame) en de fonteintjes met bijhorende tuin (vooral voor mijnheer).

3) Caesars Palace:
In 1 woord: MAGNIFIEK! Ken was er wat minder fan van dan ik, maar hij moet wel toegeven dat het groots was! Als je het hotel doorgaat, kom je uiteindelijk aan winkelstraten In het hotel! Ook weer een blauwe lucht gesuggereerd en met straatlantaarns alom, gezellige winkeltjes en zo om de 50à100 meter was er een pleintje mét grote fontein en standbeelden van de griekse goden. Gewoon prachtig...
Ondertussen ging het met meneer zijn schoenen van kwaad naar erger. De zijkant hing nog maar met enkele draadjes vast dus de nood was vrij hoog. En als de nood het hoogst is...
Zo kwamen we via een roltrap die in een halve cirkel naar boven gaat, aan de "Tommy Bahama's". Daar vonden we belachelijk dure flipflops, maar was de dame van de winkel toch zo vriendelijk om ons de weg te wijzen naar "The walking company" waar ze zeker sandalen verkochten zoals die dat hij aanhad. En ja zenne! Met korting dan nog wel! Meteen zijn oude sandalen laten weggooien en hup naar de andere winkeltjes. "Hello Victoria 's secret". :D. Een uurtje later toch bevredigd (allez ikke toch, ken wat minder met zijn geplunderde kredietkaart) de winkel buitengekomen en verder getrokken naar het volgende hotel;

4) Mirage:
Prachtige voortuin! Watervallen van hier tot in Tokyo! Wat we zeker ook nog willen doen : het dolfijnenhabitat & de secret garden. We begonnen echter onze klop te krijgen en wilden aan onze terugkeer beginnen, dus hebben we dit op onze "todolist " gezet voor een andere keer! Ook hopen we een keer de vulkaanuitbarsting te kunnen zien. Maar dat zal voor een andere dag zijn.

Dan zijn we de straat overgestoken om te voet terug te keren naar ons eigen hotel.
Aan de overkant:

5) Harrah's:
Niet echt de moeite. Vonden we nogal sec en niet wauw (zeker niet in vergelijking met de rest) maar wel een leuke, koele doorgang naar het hotel ernaast. 

6) Imperial Palace:
Spijtig genoeg gaat het over dit hotel, wat ook pure tijdsverspilling zou zijn geweest moesten we hier binnen zijn geweest. Dus was het een opluchting dat we nog eens een hotel tegenkwamen dat ons op de een of andere manier verraste:

7) Flamingo:
Op het eerste zicht leek ook dit hotel niet echt ne vette. Maar omdat we van onze vrienden hadden gehoord dat we eens wat verder moesten gaan zien, hebben we er toch de moeite voor gedaan. Binnengekomen liepen we door het casino en kwamen we aan de tuinen waar we echte flamingo's konden zien! Ook weer fantastische watervalletjes. Voor de rest konden we zien dat het zwembad een glijbaan heeft! Dit is het eerste hotel in las Vegas waar we dit zien!

8) Planet Hollywood:
We passeerden Bally's en Paris want deze hadden we hiervoor al eens eerder gezien en gingen binnen bij PH. Binnengekomen zien we een horde mensen bij elkaar staan. Ken wou persé gaan zien maar ik had echt geen zin in al die drukte + ik begon stilaan last te krijgen van mijn rug. Dus gingen we via de roltrap naar boven om daar even rustig te gaan zitten. Wat babbelen en ineens komt er daar een knappe blondine de roltrap af en passeert die ons op nog geen twee meter. Ze kwam mij bekend voor, maar mijne (onze) frang viel pas toen een bewakingsagent riep:  "good work Holly!". Het ging dus over Holly Madisson! 
Nadat Ken wat van de shock was bekomen, zijn we nog wat verdergeslenterd. Ken heeft eigenlijk ook een nieuwe portefeuille nodig voor al zijn centen. Dus gingen we met veel moeite nog even door het "miracle mile shopping center" om te zoeken naar ne goeie portefeuille voor meneer.

Daar werd ons natuurlijk weer iets aangesmeerd dat we ook hebben gekocht: een peeling gel. Nu hopen dat het werkt hè.

Geen hotelletjes meer maar gewoon naar ons hotel gewandeld om ons dan klaar te maken voor de show waar Ken al heel t verlof naar uitkeek: Fantasy. Ken vond hem natuurlijk fantastisch! Meer binnenkort...

Ondertussen is het dinsdagavond en hebben we vandaag dus ook nog vanalles gedaan. Ik hoop hier snel verslag van te kunnen maken maar ik ben nu kapot...

... More Soon ...

Geplaatst door Bride 14:26 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint