Een Travellerspoint blog

Tuesday ...

Yeah!

semi-overcast 39 °C

Dinsdag

Gisteren was het dus dinsdag. Veel geschreven over maandag en ook zelf veel gedaan, dus ik ga serieus mogen typen om alles in te halen.

Ken slaapt de laatste avonden heel slecht, dus weer lang blijven liggen. Gaan ontbijten in de "yogurt in" waar je ook pannekoekjes kan krijgen. Ik nam een Miami Heat : pannekoek met aardbeitjes, banaan,  poedersuiker, chocoladesaus en slagroom. Keilekker!!! Mijn ventje had niet genoeg met zijn Original (enkel nutella) en is nog ff bij Starbucks een broodje gaan halen. Maar dan konden we er weeral ff tegen.

Omdat we graag wat later naar de strip wilden gaan, gingen we eerst nog naar "Titanic, the exhibition". Bij het binnenkomen kregen we elk een "Boardingpass". Daarop stond wie we waren enzo. Op het einde van de tentoonstelling kon je op een muur lezen wie van 1st class, 2nd class, 3rd class en de crew het hadden gehaald en wie niet. Zo konden we ons eigen kaartje gaan checken. Ik ben samen met mijn man en onze 9 kinderen dood. Ken  en zijn schoonbroer ook, maar zijn zus heeft het overleefd.
De hele tentoonstelling raakte me wel... Tussen de overblijfselen stonden ook verhalen te lezen van mensen die eigenlijk niet op de Titanic hadden moeten zijn. Wie ze waren, wat ze deden... Allemaal heel confronterend.

Daarna ons gerief gaan halen en vertrokken naar de monorail. (ook eens oreo's gekocht en gegeten! Jummie!)
Afgestapt aan Harrah's waar we vorige keer aan onze terugkeer waren begonnen. En zo richting:

1) Venetian & Palazzo:
Waarom vermeld ik ze samen? Awel, toen we aan het wandelen waren hadden we niet echt door dat we door 2 hotels aan het wandelen waren. 
Venetian is gewoon prachtig! Zo gezellig met dat water enzo. We zijn doorgewandeld tot aan het san marco plein waar we dan in het Italiaans restaurant "Otto 's" hebben gegeten voor onze avond. Daarna wat verdergewandeld tot aan grote watervallen, fonteinen, plantjes,... Gewoon magnifiek!

2) Wynn & Encore:
Ook weer 2 hotels die ik samen noem. We hebben ze wel volledig apart gezien, maar ze zijn zo gelijkaardig dat je ze wel samen moet vermelden. Wynn was eerder thema bloemen, Encore eerder thema vlinders. Ook beiden erg imposant, al vond ik dat dit eerder in de buitenkant te merken was.

Hierna onderweg naar de monorail aan het convention center Las Vegas, waarop we een keimooi zicht hadden van de verlichte strip.

Onderweg voor Ken nog een Budweiser gekocht van 71 cl(!) en dan op de kamer nog wat typen voor ons blog!

Greetings Xxx

Geplaatst door Bride 14:27 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint