Een Travellerspoint blog

Het komt dichterbij...

HELP!

overcast 18 °C

Nu de twijfels zijn gaan liggen (het komt ommes allemaal wel in orde!), begin ik na te denken over hoe ik mij de hele vlucht ga bezighouden. Er zou genoeg zijn op het vliegtuig om ons te amuseren, maar ik ben al zo'n moeilijke. Neem ik boeken mee op reis, gegarandeerd dat ik geen zin heb om boeken te lezen maar wel om kruiswoordpuzzels te maken. Natuurlijk geldt dit omgedraaid ook.

Ik wil nog altijd graag mijn laptop meenemen, om op het vliegtuig een verslagje te schrijven over de huwelijksdag en natuurlijk om hier nog wat te kunnen posten. (ben er ook achter dat het plaatsen van foto's op het blog moeilijk wordt zonder laptop :( nu ventje nog overtuigen!)

Graag willen we natuurlijk met de ouders en vrienden wat skypen als we daar zijn. Met het tijdsverschil wordt ook dit niet evident. (Ventje denkt dat mensen wel een hele dag op skype zullen zitten als ze met ons willen praten en ons wel zullen zien verschijnen... betwijfel dit toch). Het wordt dus serieus uitrekenen voordat we iets afspreken met de familie :).

Las Vegas!

Las Vegas!

Het komt ondertussen dichterbij dus wil ik jullie ook even toelichten hoe het nu eigenlijk zit met ons vertrek,...
Omdat er geen rechtstreekse vlieger is naar Las Vegas (onze reisbestemming by the way), moeten wij overstappen in New York. Dat wordt ongeveer 8 en een half uur vliegen! Daar aangekomen hebben we 2 uur en een klets om te maken dat we op vliegmachine 2 zitten richting "Sin City" :) => Nog maar eens 6 uur en een beetje vliegen.
Nu het toffe van al: om 10u 's morgens stijgen we op (normaal gezien), 3 uur op voorhand moeten we er zijn (voor vluchten naar USA), er zijn werken in Vilvoorde, dus pakt een ritje van thuis naar de luchthaven van een kleine 45 à 60 minuten.
Reken maar uit,... of zal ik het even voor jullie doen: om ==06u00== vertrekken naar de luchthaven dus. Voor mij niet zo'n probleem, ik zou om half 6 opstaan en dan ben ik nog op tijd. Maar mijn lieverd heeft wat meer tijd nodig, en die ziet dat natuurlijk niet zo zitten...

maar ja, het is nu niet dat we er iets aan kunnen doen hé :).

Het komt nu wel heel dichtbij! Heb ook niet zoveel tijd meer om alles te regelen...

Groetjes! xxx

Geplaatst door Bride 0:20 Gearchiveerd in België Reacties (4)

Voorbereidingen

Twijfels

sunny 25 °C

*schrijft enkele woorden, verwijdert ze terug, herhaalt dit enkele keren*

Zoals de subtitel al zegt: twijfels. Je moet niet bang zijn, geen twijfels over ons naderend huwelijk hoor! Ik heb genoeg tijd gehad om terug te krabbelen he ;). Neenee, twijfels over de huwelijksreis.
De bestemming ligt dan wel vast, toch is het nog niet zeker wat we allemaal gaan doen. Enkele uitstapjes: check. Maar dan zijn er weer uitstapjes die ik dolgraag wil doen, die mijn aanstaande nooit van zijn leven wil doen. Maar zo zijn er ook shows die hij wilt zien, die ik nooit van mijn leven wil zien. Wat nu?

*twijfelt*

Ook over het schrijven van dit blog waren er twijfels. Wij gaan ervanuit dat onze vakantie zo vol gaat zitten met uitstapjes, shows, geplande momenten,... dat we weinig tijd (of zin) gaan hebben om dit op een blog te gaan schrijven. En hoe zouden we dit doen??? Mijn lieverd heeft dan wel een iPhone, maar dan nog. Ooit al eens geprobeerd om een lange tekst op zo'n ding te typen? Echt niet evident hoor!

*twijfelt weer*

We komen er wel uit hoor... maar toch nog even twijfelen: nog maar 22 dagen tijd om het voor te bereiden!

groetjes,
Sarah

Geplaatst door Bride 22:28 Gearchiveerd in België Reacties (0)

(Berichten 16 - 17 uit 17) « Pagina 1 2 3 [4]